vid hamnen.

lördag, och det är dagen efter midsommarafton. jag är dödstrött, även fast jag lade mig rätt så tidigt (för att vara midsommarafton) igår.
en tradition för mig att göra på midsommar är att lägga sju olika sorters blommor under kudden. det sägs att man ska drömma om den man ska gifta sig med. detta året funkade det tyvärr inte! för jag drömde ingenting alls. suck! jag som tycker det är så spännande i drömmarnas värld. förutom mardrömmar då.


i onsdags cyklade jag och pappa till hamnen för att äta middag och ta det lite lugnt i solen. på bilden sitter jag och läser vi är inte sådana som i slutet får varandra av katharina sandberg som snart är utläst. jag skriver en bokrecension när den är slut.onsdagens bestyr var i alla fall supermysigt och det kommer nog göras flera gånger under sommaren, jag älskar cykelturer & havet!

nu ska jag ta det lugnt, kanske lyssna på en podd eller gå en promenad. jag är en sån person som måste hitta på saker och röra mig även om jag är väldigt trött eller lite småsjuk. vad gör ni denna lördag? jag behöver tips! kramar.

kommentarer
Postat av: amalia

Åh jag älskar din blogg! Vad heter typsnittet som andvänds i dina inlägg? :)

Svar: åh tack! georgia heter typsnittet.
soderomhimlen.blogg.se

2014-06-22 @ 00:06:54
Postat av: Anon

Det känns väldigt mycket som att den här bloggen är en coffeeworld ripe-off to be honest..

Svar: oj, tycker du? på vilket sätt? ska ändra på det! vill ju att det ska vara så mycket jag som möjligt och jag tycker det är det. men tack för din åsikt!
soderomhimlen.blogg.se

2014-06-22 @ 10:08:55
Postat av: Anonym

Håller med Anton ovan.

2014-07-23 @ 09:19:37

kommentera detta inlägget här:

Namn:
kom ihåg mig?

e-mail: (publiceras inte)

har du en blogg? skriv den här:

skriv vad du känner för här:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo