om morgonminuter, mon amie och årstider.

måndag och jag har bara två veckor kvar av ledighet, slöa morgnar och massvis med nya och ljumna kvällar. på ett vis ska det bli skönt att få komma tillbaka och få en rutin. men det ska inte bli kul med läxor, stress och prov. suck.. i alla fall så åt jag en god frukost igår!


yoghurt med b.la russin, bär, nötter, müsli och crunchy och två finnkrisp. allt i mitt bästa porslin, från mon amie. fatet hade jag faktiskt turen att fynda på loppis för kanske ett halvår sen. för trettio kronor!


det ena med salami, ägg och basilikakrydda och det andra med ost, basilika och tomat. mumma!

en sak jag längtar speciellt mycket till är höst och vinter! mysiga eftermiddagar efter skolan med regn mot fönstret och tända ljus. och snöiga hustak och julmarknader med rostade mandlar. åh! är det bara jag som tycker om alla årstider nästan lika mycket? och som tycker att det finns något alldeles speciellt med varje årstid? men mest tror jag att jag gillar vintern, och kanske sommaren. har ni någon speciellt favoritårstid? varför gillar ni den mest? det vore kul att läsa lite om er och vad ni tycker! kramar.

kommentarer
Postat av: Clara

Jag älskar hösten så otroligt mycket!Färgerna på löven och på kläderna. Älskar att kunna njuta av sol som inte är för varm (klarar inte av hög värme), kunna klä mig i stickade tröjor och halsdukar, men fortfarande slippa jobbiga vantar och mössor. Att ha filmkvällar innanför regnet som smattrar på rutan och ta en fika på ett kafé, ensam med plugg eller tillsammans med en fin vän. Hösten är bäst enligt mig!

Svar: ja det är ju så härligt med regn!
soderomhimlen.blogg.se

2014-08-04 @ 21:38:51
URL: http://windowsopenedwide.tumblr.com
Postat av: Nike

Gillar när det är kallt nog att ha strumpbyxor och koftor men inte så att man behöver en varm jacka, så både hösten och våren gillar jag nog mest. Gillar de allra första vårdagarna då man kan knäppa upp jackan och börjar se maskrosorna blomma och när alla löv färgats röda under hösten.

2014-08-05 @ 19:39:28

kommentera detta inlägget här:

Namn:
kom ihåg mig?

e-mail: (publiceras inte)

har du en blogg? skriv den här:

skriv vad du känner för här:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo