mumma.

jag ber om ursäkt för de få inläggen den senaste tiden. jag har inte varit så motiverad och har inte haft så mycket tid. plus så känner jag att jag bara ska blogga när jag har lust och inte för att jag måste.
idag kände jag för en annan frukost än min vanliga morgongröt så jag kikade i kylskåpet och fixade ihop det här:


filmjölk med tillbehör, rostat bröd, juice och mitt nya té som jag köpte i en liten boutique nära sommarstugan.


häll upp lite fil i en skål och fyll på med banan, nektarin, granatäpple, kokos, nötter, hallon, blåbär och russin så får du en supergod frukostblandning.


nu ska jag åka på loppisrunda! fyndar jag så visar jag. kramar.

sommar, sommar, sommar.


foto: pinterest
jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min usla uppdatering. men det blir ju så när man mest hänger vid havet, ellerhur? mina senaste dagar har iallafall vart härliga med massvis av solsken, dopp i havet, sommarklänningar etc. så som jag helst spenderar min sommar dvs. men jag ville mest hälsa att jag inte är död och att det inte kommer bli någon uppdatering på hela nästa vecka för då befinner jag mig i asien! jag ska nämligen till turkiet. har ni något tips på saker som måste göras i turkiet? någon fin strand eller bra shoppingställe. kommentera gärna. sommarkramar.

om en sommarklänning.

söndag, och herre min gud vilken sommarvärme det har vart på senaste tiden! de senaste dagarna har endast bestått av picknickar och häng vid havet. jag som trodde att sommaren aldrig skulle komma tillbaka efter allt regn som har fallit. och när det är runt tjugotre grader är det behövligt att ha en sval och skön sommarklänning.som denna tillexempel! drömmen är från h&m och kostar etthundrafyrtionio kronor. kärlek vid första ögonkastet skulle jag säga, hehe! den slutar strax ovanför knäna och är i ett skönt och ganska tunt tyg.


tyget är småblommigt vilket är mitt favoritmönster, bredvid prickigt då förstås! klänningen matchar jag med mina svarta vans, röda naglar, och en brun läderklocka på armen. kramar.

vi är inte sådana som i slutet får varandra.

jag har haft ungefär noll inspiration de senaste dagarna och har inte riktigt haft tid att skriva, men nu är jag tillbaka för att stanna!


denna boken läste jag ut för någon vecka sedan och den var verkligen speciell. man fick läsa om cassiopeja svensson, med hemstaden intatuerad på underarmen, som flyttar från småstaden hon kommer från till huvudstaden. alla hennes vänner är rätt så tråkiga om jag får säga det själv, men en dag ringer det på telefonen. en röst svarar att det är agnes och att det var längesen sedan sist. cassiopeja känner inte igen rösten men de bestämmer träff senare samma dag. och agnes, ja vad ska man säga, skiljer sig lite från alla andra. de hittar på massvis med saker tillsammans och det är spännande att se hur deras bestyr slutar.


cassiopeja träffar även casper, som bor våningen över. de får en väldigt annorlunda kärlekshistoria som är både krånglig och fin. och även om slutet är fruktansvärt så är det samtidigt så himla fint.


boken är skriven av katarina sandberg och det är hennes första roman. jag skulle beskriva boken som annorlunda, rolig, spontan men även lite seg på vissa ställen. det kan hända saker då man inte förstår sammanhanget eller så. men annars en bra bok! kramar.

RSS 2.0