för snart välkomnas hösten.

nu är det inte långt kvar till hösten! om mindre än en månad är det september och då vankas det kanelbullebak, regn mot fönsterrutan och gula, orange och röda löv. hösten är som en paus efter den livfulla sommaren innan alla julbestyr börjar. en lugn årstid. under hösten vill jag...


... dricka hundratals koppar té och testa massor utav nya tésorter. för visst smakar té lite, lite bättre när det är kyligare ute? och téet kommer förmodligen drickas ur mitt favoritporslin från mon amie eller något loppisfyndat.


och jag ska spendera mycket tid utomhus. cykelturer, tankepromenader, svampplockning och äppelplockning. allt iklädd i tjocka stickade tröjor, halsdukar som är virade några extra varv runt halsen och med en basker på huvudet. hösthösthöst.


hela hösten kommer vara inbokad med cafébesök! oj vad det ska fikas! jag ska testa nya caféen och besöka favoritcaféer. äta en nybakad, fortfarande varm, kanelbulle och dricka en kopp rykande té medan regnet vräker ner utanför.


och så ska jag vila ut så mycket jag kan under höstlovet. det måste man ibland. speciellt när det är mycket i skolan och man knappt får tid att andas. jag ska lova mig själv att inte göra allt i sista sekund också, det är då det blir stressigt.


sist men inte minst så ska jag baka massvis med bröd. som t.ex scones! men jag vill testa lite andra brödsorter också. kanske något liknande det på bilden? grovt med frön och lingon. toppat med ost och ruccola. gott!

när jag läste era kommentarer på det förra inlägget verkar det som att det ni längtar till mest är att det inte är sådär jobbigt varmt och inte sådär isande kallt, lagom helt enkelt. och att det räcker att ha en stickad tröja och en halsduk, att man inte behöver jacka eller dubbla strumpbyxor. och så självklart regnet och färgerna på löven. ja, hösten är allt en härlig årstid! kramar.

alla fotorna kommer från pinterest!

kommentarer
Postat av: siri

din blogg är jättelik en annan blogg!! med väldigt mycket, tycker jag.

2014-08-08 @ 10:14:37

kommentera detta inlägget här:

Namn:
kom ihåg mig?

e-mail: (publiceras inte)

har du en blogg? skriv den här:

skriv vad du känner för här:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo