amy alexandra. jag föddes i göteborg den tolfte december år tvåtusen och har bott här sen dess. när jag var tre flyttade jag och min familj från en liten lägenhet till ett betydligt större radhus. jag bor i en liten by en bit utanför stan så man kan väl säga att det är lite "på landet". nedanför alla hus finns en stig till en bondgård men samtidigt så tar det bara tjugo minuter till stan. ett perfekt mellanting.

 jag har många intressen! b.la illustrera, fota, skriva, spela gitarr och springa. men framför allt att vara kreativ. jag köpte en symaskin för ett tag sen och har faktiskt sytt en grej! jag visar den i något annat inlägg.

 och så gillar jag att läsa. framförallt sånt som katarina von bredow eller lisa bjärbo har skrivit. och john green!! jag har nog aldrig haft så mycket känslor för en bok som när jag läste hans förr eller senare exploderar jag. vilken är eran favoritbok? en annan bok jag älskade var vi måste sluta ses på det här sättet av lisa bjärbo & johanna lindbäck. läs!

 min favoritmånad är nog vintern. att komma in efter en lång dag i kylan och gå på julmarknad. att baka pepparkakor och kika efter julklappar. att äta clementin och få alldeles rosiga kinder. att vakna upp till snötäckta träd och vira halsduken ett extra varv runt halsen. ä l s k v ä r t .

 jag går mer än gärna på loppis och secondhand. allra bäst är det om man fyndar något fint och speciellt. några av mina bästa fynd är en mintgrön, blommig klänning, en svart basker (för bara en tjuga!!) och ett par seglarskor i läder och mocka.

 en vanlig fråga jag brukar få när jag möter nya folk är om mitt hår är självfall, och ja det är det! förr ett tag sen trivdes jag bättre i plattat hår men plattången har jag lagt på hyllan då jag förstått att det inte är fel att ha ett annorlunda hår och att det är slöseri att stå i över en timma framför spegeln och dra plattången genom håret. så är det för mig nu i alla fall. sen finns det ju vissa som trivs mycket bättre med plattat hår och då ska man självklart platta det om det känns bäst så.

 och till sist så kommer några saker ni antagligen inte visste om mig. mitt namn uttalas inte som engelskans "ejmy" utan som svenskans "ammi". mina naglar målas alltid i mavala's röda färg bilbao. jag har ganska dålig syn och använder linser om dagarna. jag fotar allt på min instagram med min iphone fem och det redigeras sedan i vscocam, oftast med filtret m5 men det kanske ändras nu under de mörkare månaderna, vi får se!

hoppas ni fick reda på lite nytt! nu hade det varit jättekul att få veta något om er, kära läsare! kramar.

kommentarer

kommentera detta inlägget här:

Namn:
kom ihåg mig?

e-mail: (publiceras inte)

har du en blogg? skriv den här:

skriv vad du känner för här:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo