om en sommarklänning.

söndag, och herre min gud vilken sommarvärme det har vart på senaste tiden! de senaste dagarna har endast bestått av picknickar och häng vid havet. jag som trodde att sommaren aldrig skulle komma tillbaka efter allt regn som har fallit. och när det är runt tjugotre grader är det behövligt att ha en sval och skön sommarklänning.som denna tillexempel! drömmen är från h&m och kostar etthundrafyrtionio kronor. kärlek vid första ögonkastet skulle jag säga, hehe! den slutar strax ovanför knäna och är i ett skönt och ganska tunt tyg.


tyget är småblommigt vilket är mitt favoritmönster, bredvid prickigt då förstås! klänningen matchar jag med mina svarta vans, röda naglar, och en brun läderklocka på armen. kramar.

kommentarer
Postat av: Anonym

Din blogg liknar en annan blogg sjukt mycket!!!

2014-07-06 @ 21:10:37
Postat av: E

Jag har följt dig här ett tag och jag Tycker det är helt sjukt vad du tar efter Hannah, coffeeworld.blogg.se och _hannahellen på instagram. Kolla din beskrivning av dig själv på insta och jämför den med hennes. Och ditt sätt att skriva här, alltifrån inläggens struktur till ordval och skrivstil är nästintill identiskt. Tumme för det. Visst kan man inspireras av andra, men till vilken grad?

Svar: hej och tack för din åsikt! jag har fått flera sådana här kommentarer och ja, jag får inspiration av b.la hannah men hon är inte den enda. jag tror att det är för att många vet vem hon är och märker inte om jag får inspiration från någon som inte har lika många läsare. hoppas du förstår vad jag menar och jag vill självklart att bloggen ska vara så mycket JAG som möjligt. jag tror att jag och hannah är ganska lika på vissa sätt men långtlångtlångt ifrån allt! jag är inte som hannah på alla vis och det hoppas jag kommer synas mer i fortsättningen för jag vill inte vara någon annan än mig själv. tack.
soderomhimlen.blogg.se

2014-07-23 @ 09:06:54

kommentera detta inlägget här:

Namn:
kom ihåg mig?

e-mail: (publiceras inte)

har du en blogg? skriv den här:

skriv vad du känner för här:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo