sommaren tvåtusenfjorton.

nu är det inte mycket av sommarlovet kvar. bara två ynka dagar. och det känns nästan redan som att sommaren är slut. tittar jag ut genom fönstret ser jag bara regnregnregn, vilket i och försig kan vara mysigt det med. när sommarlovet började kändes det som en evighet men nu känns det mer som... var tog det vägen? fast, när jag tänker tillbaka på det har det ju faktiskt varit ett helt underbart sommarlov med massor utav bestyr och lata dagar vid stranden. här kommer en summering från min instagram!


här har sommarlovet precis börjat och jag firar det med att äta en riktigt god frukost med fiberhavregrynsgröt och nektarin. en sån härlig sommarblandning! och så plockade jag smultron som precis blivit till och trädde dem som pärlor på ett strå. men strax där efter kom regnet och jag var tvungen att mumsa på dem inomhus istället.


en helg så tog min vän med sig mig och några andra kompisar till hennes land, där det var fantastiskt fint. tyvärr så hade vi inte sån tur med vädret och fick stå ut med moln och duggregn mest hela tiden. och så såg jag den mest fantastiska filmen förr eller senare exploderar jag med samma vänner. det känns som att jag skriver om den i varenda inlägg men om ni inte har sett den så är det inte ett råd att se den, det är en order!


under ungefär tre veckor tog jag hand om de fyra små kycklingarna charlie, eggbert, prosit och max för att de skulle bli handtama. nu bor de med massvis av andra kycklingar och höns hos samma person som de föddes hos. jag har hälsat på dem en gång sen vi lämnade dem och jösses vad stora de har blivit! på bilden är det charlie som syns. på foto två ser ni ett klädval, för jag har ju faktiskt införskaffat mig massa nya prylar och kläder i sommar!


under regniga dagar åkte jag in till staden och fikade med fina vänner och pratade ikapp om allt. och under soliga dagar drack jag egengjord rabarbersaft, suuuupergod!


vy ett är från en cykeltur runt staden vid sommarstugan. det var så fint med de gamla sneakersen som hänger på linan och de pastelliga husen att jag var tvungen att knäppa några kort. på den andra bilden står jag med fötterna i cleopatra strandens sand och tittar ut över turkiets hav. det var en underbar vecka med god mat och roliga bestyr. längtar tillbaka!


en dag åkte familjen + bekanta med en hundra år gammal ångbåt runt hisingens skärgård! det var en supermysig sommarutflykt som kanske blir en tradition, vem vet? och så har vi vart på flera loåpisrundor. på bild två har vi pausat en loppisrunda och tagit en fika. jag åt en kokosboll och drack té, mumma.


såhär såg ett av loppisfynden ut när det var omsytt! ser jag ett underbart fint klädesplagg i fel storlek för bara fyra tior köper jag det ändå för det löser man lätt med en snäll vän, en symaskin och sytråd. tack louise!! och även om det har vart väldigt fint väder denna sommaren var det endel regnskurar. som tillexempel en kväll då jag tog på mig flanellbyxorna och drack mitt nya favoritté: indiska's kanel och ingefäraté. tips tips!

det var alltså en del av min sommar från instagram! såklart har jag hittat på mycket mer men allt går ju inte att instagramma, eller hur? hoppas ni också haft en bra sommar! har ni några favorithändelser under sommaren tvåtusenfjorton? kramar.

kommentarer
Postat av: Filippa

Du ser ut att ha hittat på många mysiga och roliga ting! :) & åhh vilken vacker klänning! och rabarbersaften, den ser så underbart god ut! att sitta och smutta på det en sommarkväll, mums!

2014-08-18 @ 12:13:01
Postat av: Filippa

Kram förresten!

2014-08-18 @ 12:13:38

kommentera detta inlägget här:

Namn:
kom ihåg mig?

e-mail: (publiceras inte)

har du en blogg? skriv den här:

skriv vad du känner för här:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo